Over de uitgever

Uitgeverij Haystack is gespecialiseerd in originele, Nederlandstalige boeken voor managers, ondernemers en professionals. Een boek van Haystack herken je aan een oorspronkelijke en actuele invalshoek, een toegankelijke stijl, een eigentijdse vormgeving en een menselijk gezicht.

Maak kennis met haar medewerkers:

Geerhard Bolte (uitgever) werkte jarenlang als financieel-economisch journalist voor tijdschriften en schreef enkele boeken. In 2003 richtte hij de uitgeverij op en bouwde hij aan een fonds met boeken die hij zelf ook zou willen lezen.
Geerhard begeleidt graag (beginnende) auteurs en zet als eindredacteur regelmatig het mes in een manuscript. Geerhard is getrouwd en vader van drie kinderen. Hij tennist (bijna nooit), speelt piano (veel te weinig) en hij zeilt (weer of geen weer).

 

 

 

 

 

 

 

 

Monique Bransen (public relations) belandde in de uitgeverij na een carrière als onderzoeker in de geestelijke gezondheidszorg, zonder twijfel omdat ze sociale contacten leuker vindt dan sociale wetenschappen. Ze onderhoudt een uitgebreid netwerk van journalisten, bloggers en andere professionals in de media. Monique is getrouwd en moeder van drie kinderen. Ze speelt tennis en is ook privé de spil in een uitgebreid sociaal netwerk.

 

 

 

 

Haystack - Debbie Brock

 

Debbie Brok is redactie-assistente en ondersteunt in de praktijk zowel redactie als pr. Ze is ook onze meest sportieve medewerker: naast haar werk bij de uitgeverij geeft ze trainingen aan groepen en met name individuen.

 

 

 

 

 

 

Meer weten over Uitgeverij Haystack? Klik hier!